четвер, 11 квітня 2024 р.

Виховна година з теми "Батьківсько-дитячі відносини. Конфлікт. Порозуміння. Взаємодія"

     Виховна година - невід"ємний атрибут виховної діяльності в коледжі. Водночас, пошук нових форм роботи, який створює невимушену ситуацію взаємодії, перетворює її зі статусу класичного інструменту виховної частини освітнього процесу на формат несподіваних відкриттів. Отож, сьогодні, 11 квітня, здобувачі академічних груп М-21 та ОФ-21 з кураторами Мирославою Володимирівною Томашівською, Марією Григорівною Рондяк та завідувачкою економічного відділення Галиною Степанівною Марутяк зорганізувались й з практичним психологом Валентиною Мисько провели інтерактив-тренінг. Тема була обрана не випадково. Сім"я, батьківсько-дитячі відносини, родина сьогодні для українців набули нового підсиленого значення, а, інколи, й сумного присмаку. Родина, подружжя та діти залишаються осередком захисту, безпеки, спокою. Поруч один одного та разом - це сильна команда. Ось так, командами "батьків" та "дітей" було означено  риси сучасної української сім"ї, окреслено основні правила "ідеальних" майбутніх сімей наших здобувачів. 

Ось, що ми отримали в результаті - "Ідеальну" карту правил сім"ї:


Попередньо, було проведено діагностику "Вивчення взаємодії дітей та батьків", за результами якої  у наших здобувачів на гностичному, емоційному та поведінковому рівнях дуже сприятлива взаємодія з батьками, що надзвичайно важливо для набуття стресостійкості в умовах сьогодення.

До нових цікавих тем...

Немає коментарів:

Дописати коментар

23 квітня - Всеукраїнський день психолога

  23 квітня - Всеукраїнський день психолога Психолог сьогодні в Україні - фахівець, до якого звертаються частіше, з більшим розумінням важли...