понеділок, 23 жовтня 2023 р.

Серія круглих столів за участі практичного психолога ЛНУП Мирослави Ходакової

 Сьогодні, 23.10.2023 відбувся перший круглий стіл зі участі практичного психолога Львівського національного університету природокористування Мирославою Володимирівною Ходаковою. 

Перший із серії круглий стіл  із групою МФО-11 організовано практичним психологом коледжу Валентиною Мисько та куратором першокурсників - Оксаною Клебан.

Темою зустрічі була "Моя група. Правила співжитя". Як відомо, першокурсники переживають період адаптації перші два місяці навчання в закладі освіти. Серед одногрупників зароджуються взаємини, формується мікроклімат. Як доводять результати діагностики адаптація пройшла успішно. Проведення круглого столу було спрямовано на зосередження зусиль фахівців та здобувачів щодо формування максимально комфортного психологічного середовища. Протягом жвавого полілогу було виокремлено 11 правил, які висувались та обговорювались здобувачами, куратором та психологами обох закладів освіти. Пані Мирославою Ходаковою було зроблено важливі акценти на принципи побудови здорових взаємовідносин у групі. Загалом, зустріч пройшла в невимушеній, відкритій атмосфері. 





Далі буде...



Немає коментарів:

Дописати коментар

23 квітня - Всеукраїнський день психолога

  23 квітня - Всеукраїнський день психолога Психолог сьогодні в Україні - фахівець, до якого звертаються частіше, з більшим розумінням важли...