вівторок, 7 листопада 2023 р.

Третій круглий стіл з психологом ЛНУП Мирославою Ходаковою

 06.11.2023 року було проведено уже традиційний понеділковий круглий стіл з першокурсниками та психологом Львівського національного університету природокористування організований практичним психологом коледжу Валентиною Мисько. Цього разу темою зустрічі стала "Мрії та плани. Я в професії". Особливо ця тема стала як не найбільш актуальною для здобувачів першого курсу спеціальностей "Агрономія" та "Ветеринарна медицина". Група АВ-11, разом із своїм куратором Оксаною Бойчук радо долучились до формату зустрічі. Обидва фахи дуже важливі для нашої держави сьогодні та будуть ще важливіші після Перемоги. Молодь в черговий раз здивувала своєю проникливістю, розумінням зв'язку власного майбутнього та майбутнього України. Для багатьох здобувачів обрана ними спеціальність є продовженням сімейних традицій та виваженим рішучим кроком. Мрії та плани в професії наших першачків вражають цілеспрямованістю, науковою перспективністю задля процвітання країни. Дуже щирою та захопливою була бесіда. Мирослава Володимирівна, як завжди, дуже точно та влучно мотивувала наших першокурсників, що, в результаті, дозволило розвинути  дружню бесіду. 

На думку куратора пані Оксани, її група - це колектив однодумців, які підтримують один одного, турбуються про кожного та випромінюють величезну кількість ідей, які, сподіваємось, стануть планами, намірами та діями на благо та процвітання України.

Велике дякую пані Мирославі за пропозицію провести ряд таких зустрічей. Вони виявились дуже цікавими, "живими", важливими та такими, що мотивують думати, приймати рішення та щоразу перемагати будь-які перепони на шляху до своєї мрії.

Далі буде...


Немає коментарів:

Дописати коментар

Міжнародний день протидії булінгу

  Булінг - ганебна насильна поведінка, саме поняття якої змушує автоматично виробляти внутрішню нетерпимість до неї. Освітнє середовище нашо...